Doama

Palvelut

STF-Finland

Sustainable Travel Finland auttaa matkailuyrityksiä vastaamaan huomisen vaatimuksiin jo tänään.

Sustainable
Travel
Finland

Matkailuelinkeinon tulevaisuus on vahvasti riippuvainen vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä. Lappilaisen yrityksen on jo pystyttävä osoittamaan tiedostaville asiakkailleen, kuinka se on huomioinut vastuullisuusasiat yritystoiminnassaan. Visit Finlandin vastuullisuusohjelma Sustainable Travel Finland auttaa matkailuyrityksiä vastaamaan huomisen vaatimuksiin jo tänään. Doama on ammattimainen kumppanisi toteuttamaan tämän ohjelman mukainen kehitysprojekti täsmällisesti ja aikataulussa.

Palvelun sisältö

Doaman ammattilaiset käyvät johdollaan perusteellisesti läpi yritystoimintaasi liittyvät vastuullisuusnäkökohdat sekä dokumentoivat ne ymmärrettäviksi ja konkreettisiksi kokonaisuuksiksi. Lisäksi yrityksesi saa erittäin kattavan vastuullisuusraportin sisältäen 3-vuotissuunnitelman sekä yksityiskohtaiset toimenpidelistaukset, kuinka vastuullista ja kestävää kehitystä toteutetaan arjessa. Palvelun täydentää vastuullisuusviestinnän suunnitelma, joka tukee kattavasti markkinointiasi eri kohderyhmille.

Palvelulupaus

Palvelun päättyessä yritykselläsi on täydet edellytykset hakea STF-merkkiä sekä sertifiointia vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen liittyen. Luonnollisesti avustamme merkin tai sertifikaatin hakemisessa. Lupaamme myös, että kehittämämme systemaattisen STF-konseptin ansiosta koko prosessi on mahdollista läpiviedä yhden kalenteriviikon aikana, mutta maksimissaan 2-3 viikossa.

STF -Referenssit

STF-referenssi. Ollero Eco Lodge.
“Doaman toteuttama STF-projekti eteni dynaamisesti alusta loppuun. Projekti oli erittäin onnistunut ja tukee yrityksemme toimintaa ja kehittämistä. Doama toteutti projektin kovalla ammattitaidolla ja voimme lämpimästi suositella heidän palveluitaan.”
Anni Pöyry
Ollero on Lapin johtavia vastuullisen matkailun periaatteita noudattavia yrityksiä.
STF-referenssi. Kotatieva Winter Leisure Park.
“Toimintaamme ohjaa voimakkaasti vastuullisuus ja ekologisuus. Toteutimme STF-prosessin Doaman mallin avulla erittäin sujuvasti. Tuotokset olivat välittömästi hyödynnettävissä toiminnan kehittämiseen.”
Inga-Maria Kylmäluoma
Kotatieva on koko perheen vastuullinen talvipuisto keskellä luontoa.
STF-referenssi. Sunday Morning Resort.
”Yhteistyö Doaman kanssa oli sujuvaa ja asiat etenivät ripeästi. Palvelu oli ammattimaista ja tulokset konkreettisia. Suosittelen!”
Heidi Karnaattu
Experience Pyhän toiminta perustuu kestävän matkailun vaalimiseen.
STF-referenssi. Metsä kolo.
“Toteutimme STF-prosessin yhdessä Doaman kanssa. Prosessi eteni aikataulussa ja kaikki tuotokset olivat erittäin ammattimaisesti laadittu. Kaiken lisäksi kohteemme nimettiin Visit Finlandin toimesta edelläkävijäyritykseksi!”
Alexandra Paulomo
Erityisen vastuullinen, STF-edelläkävijäyrityksen statuksella palkittu kohde.

Hyödyt yrityksellesi

Yrityksesi saa erittäin ammattimaisen dokumentaation sekä käytännön toimenpideohjeet, jotta yrityksesi pystyy toteuttamaan STF-ohjelman mukaisia toimenpiteitä. Saatte myös selkeän ohjeistuksen vastuullisuusviestintään liittyen. Yrityksesi ottaa kriittisen askeleen kohti vastuullisempaa matkailua.

Ota yhteyttä

Kerromme lisää projektin läpiviennistä sekä rahoitusvaihtoehdoista

p. 043 824 2290 tai greendeal(at)doama.fi

Yrityksen kasvu & kehittämispalvelut

Yrityksen
kasvu &
kehittäminen

Asiantuntijoiltamme saat konkreettista tukea onnistumiseen yritystoiminnan perusasioissa.

doama solutions, vakaata vauhtia
Myynti ja asiakashankinta ovat usein kipukohtia, joissa tarjoamme nopeita, käytännönläheisiä ja vaikuttavia tekoja. Johtamiseen ja organisointiin liittyvät asiat ovat myös ydinosaamistamme. Tämän päivän vaatimuksiin vastaava tehokas sisäisen ja ulkoisen viestintä täydentävät palvelutarjontaamme. Meiltä saat luonnollisesti apua myös digitaaliseen markkinointiin, sosiaalisen median haltuunottoon tai kehittämiseen. Perinteiset markkinointikanavat ovat myös innovatiivisen tiimimme välineitä markkinassa erottautumiseen – yrityksesi hyväksi! Verkostomme kautta tarjoamme täsmäosaamista myös vaativaan investointilaskentaan, julkisen rahoituksen hakemiseen tai hankehakemusten kirjoittamiseen.

Referenssit

Referenssi. Terapiapalvelu Katve.
”Juholla on erittäin ammattitaitoinen näkemys yrityksen kehittämiseen liittyvissä asioissa. Hän osaa kuunnella asiakkaan toiveita ja tarttua haasteisiin. Juho on positiivinen ja kannustava, mutta kuitenkin realistinen. Hänellä on hyvät verkostot ja hän myös hyödyntää niitä.”

Anu Heiskari
Referenssi. Boreal Foods.
”Juhon apu liiketoiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä on ollut korvaamaton. Hän reagoi nopeasti avunpyyntöihin ja tuo laajat verkostonsa yrityksemme käyttöön. Tekeminen on käytännönläheistä ja asiat etenevät rivakasti. Suosittelen lämpimästi.”

Juho Oksanen
Referenssi. Lapin Innova.
“Työskentely Merjan kanssa on konkreettista ja käytännöllistä. Olen saanut apua esimerkiksi tarjousten tekemiseen, hinnoitteluun ja markkinointiin. Olen pitänyt tärkeänä sitä, että minulla on ollut ammattilainen rinnalla. On ollut mahtavaa, kun ei ole tarvinnut jäädä yksin ideoiden ja ajatusten kanssa.”
Pilvi Heikkinen
Referenssi. Samoaja Clothing.
“Doamasta on ollut meille paljon hyötyä, ihan alusta saakka. Olemme saaneet Merjalta ammattimaista ja käytännönläheistä tukea liiketoiminnan pyörittämiseen ja toiminnan kehittämiseen. Lisäksi digimarkkinoinnin tuki on ollut merkittävä.”

Mira Koivumaa ja Pia Pelimanni

Scroll to Top