Doama

Vastuullisuus

Sitoutuminen

Autamme asiakkaitamme tuomaan liiketoimintaan vastuullisuutta, jotta heillä olisi myös tulevaisuudessa eväät menestykseen. Olemme luonnollisesti itse sitoutuneet omassa toiminnassamme vastuullisuuteen toimiaksemme uskottavalla ja kestävällä tavalla.

Osaamisen kasvattaminen

Haluamme olla oman toimialamme ehdottomia ammattilaisia ja siksi oman osaamisen kasvattaminen ennakoivasti on yksi keskeisiä periaatteitamme. Kannustamme jokaista asiantuntijaamme sekä yhteistyökumppaniamme esimerkiksi suorittamaan HHJ-tutkinnon. Näin pystymme paremmin ymmärtämään ja tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa.

Toiminnan kehittäminen

Kehitämme palveluitamme sekä omia toimintamallejamme siten, että ne ovat mahdollisimman tehokkaita vaikuttavuuden siitä kärsimättä. Koska konkreettiset tuotokset ovat toimintamme palvelulupaus, olemme tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa. Näin voimme lunastaa lupauksemme. 

Vastuullisuus-viestintä

Sisäinen ja ulkoinen vastuullisuusviestintä on ydinosaamistamme. Pidämme asiakkaat, yhteistyökumppanit ja sidosryhmät jatkuvasti ja aktiivisesti ajan tasalla liittyen niihin teemoihin, joilla parannamme vastuullisuutta liiketoiminnassa ja yhteiskunnassa.

Sertifiointi

Todentaaksemme onnistumisemme vastuullisuustyössä ulkopuoliset toimijat ovat auditoineet toimintamme. Siitä osoituksena meille on myönnetty Biosphere- ja Good Travel Seal -vastuullisuussertifikaatit. Jatkamme toimintamme kehittämistä auditointia varten tekemämme suunnitelman mukaan.

Jatkuva kehittäminen

Seuraamme aktiivisesti ympäröivää yhteiskuntaa sekä vastuullisuuteen liittyvän vaatimustason nousua. Vuodesta 2024 alkaen vaadimme yhteistyökumppaneiltamme sitoutumista oman vastuullisuutensa kehittämiseen.

Verkostot

Toimimme vastuullisuuden kehittämisessä päivittäin yhteistyössä Visit Finlandin, Visit Rovaniemen, muiden alueellisten matkailuorganisaatioiden sekä sertifiointia tuottavien organisaatioiden kanssa (esim. Green Key). Lisäksi olemme osa Business Finlandin akatemiavalmentajien virallista verkostoa vastuualueena Sustainable Travel Finland -vastuullisuusohjelma.

Scroll to Top